Η έμπειρη δημιουργική μας ομάδα βρίσκεται δίπλα σας, γνωρίζοντας άρτια τη σημασία της οπτικής απόδοσης των ευτυχέστερων και ανέμελων στιγμών της ζωής σας. Η συγκεκριμένη ικανότητα, σε συνδυασμό με την εσωτερική μας ανάγκη για την επίτευξη του βέλτιστου οπτικά αποτελέσματος, δημιουργεί μια σχέση εμπιστοσύνης με το ζευγάρι και αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία μας για την τέχνη της εικόνας. Στόχος μας, η φωτογραφική και κινηματογραφική αποτύπωση της ευτυχίας σας με φαντασία, δημιουργική επιμέλεια και προπάντων επαγγελματισμό. Αντιμετωπίζουμε το κάθε ζευγάρι με την ίδια ξεχωριστή φροντίδα και αναπτύσσουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και εμάς. Μία επικοινωνία που θα επιφέρει την επιτυχή έκβαση της επιθυμίας σας. Το οπτικό αποτέλεσμα το δημιουργούμε μαζί. Εσείς αναλαμβάνετε το σενάριο και εμείς τη σκηνοθεσία του. Η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια από την πλευρά μας, θα σας οδηγήσει στο να βιώσετε μία ονειρική εμπειρία και θα προκαλέσει ζωντανά και αξέχαστα συναισθήματα που θα αναπολείτε σε όλη σας τη ζωή.

Κασσάνδρα Κελαϊδή – Photographer

Μέσα από την οικογενειακή παράδοση, αναδείχτηκε μια καινούργια ματιά στην αισθητική και την άποψη στην εικόνα. Από πατέρα και μητέρα φωτογράφους, σε πολύ μικρή ηλικία εντρύφησε και ένοιωσε την αισθητική των πραγμάτων, μέσα από την σύνθεση και την δημιουργία της φωτογραφίας. Με σπουδές στην Αθήνα, στον χώρο της φωτογραφίας και του σχεδιασμού, με επιμορφωτικά σεμινάρια και πολύ διάθεση και μεράκι. Με ενεργή δράση στην καλλιτεχνική φωτογραφία, τα αποτελέσματα, οι κριτικές και ο ενθουσιασμός των ανθρώπων που συνεργάζεται, προκαλούν ακόμα περισσότερο την διάθεση της για δημιουργία. Σε έναν κόσμο, που η δύναμη της εικόνας και η αισθητική των πραγμάτων, μας προκαλούν να αναζητούμε διαρκώς να «φυλακίσουμε» με τον φακό μας την τέλεια στιγμή, η ματιά της παίρνει την στιγμή και την μεταμορφώνει σε τέλεια!


Σταύρος Κελαϊδής – Videographer

Έχοντας ολοκληρώσει της σπουδές του ως Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, συνεχίζει σπουδάζοντας οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Όμως τον κέρδισε το πάθος του για την βιντεογραφία και την επεξεργασία του βίντεο.Από πολύ μικρός ακολουθεί πιστά και εκείνος τα βήματα των γονιών του. Πάρα την μικρή πορεία του έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της στην επεξεργασία και το montage, εμπνευσμένος από τους μεγάλους καλλιτέχνες του χώρου.Εξελίσσεται καταφέρνοντας να αποδώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα από τις στιγμές των πρωταγωνιστών, επιθυμώντας να αποδημήσει την συνηθισμένη εικόνα του βίντεο κατορθώνει να την αναδομήσει σε μια κινηματογραφική ταινία.Εκφράζοντας όλα τα συναισθήματα μέσα από μια κινούμενη εικόνα, διότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, πόσο μάλλον μια κινούμενη.


Ιωάννα Παπάλα – Photographer

Ήδη από το πανεπιστήμιο ξεκίνησε να ασχολείται με το κομμάτι της φωτογραφίας γάμου και βάπτισης και μέχρι την αποφοίτησή της από τις μεταπτυχιακές σπουδές δε σταμάτησε να το αγαπά και να το εξελίσσει. Έχοντας φιλοδοξίες στο χώρο της φωτογραφίας και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοινωνικά ζητήματα, πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει από το νησί της, τη Μυτιλήνη και να ταξιδέψει ώστε να καταφέρει να αποτυπώσει το συναίσθημα που της μετέφερε ο κάθε πολιτισμός. Μετά λοιπόν από μεγάλα projects στο Μαρόκο, την Καραϊβική και την Ασία, επέστρεψε με περισσότερη όρεξη και διαπολιτισμική ματιά για να αποτυπώσει μαζί μας την κάθε όμορφη στιγμή.


Πάρης Καμίτσος – Videographer / Χειριστής Drone

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τον εναέριο μοντελισμό. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πολυετή πείρα στον χειρισμό τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων και ειδικότερα ελικοπτέρων. Επίσης, αρκετά νωρίς έδειξε και την κλήση του στο βίντεο. Όταν λοιπόν η εξέλιξη της τεχνολογίας έφερε στο προσκήνιο τα ΣΜΗΕΑ ή αλλιώς γνωστά ως drone τα οποία συνδύαζαν τις δύο αγάπες του δηλαδή τον εναέριο μοντελισμό και την βιντεοσκόπηση, ήταν αναμενόμενο να ασχοληθεί και να διαπρέψει. Ο χειρισμός των drone άνοιξε τους ορίζοντες για εικόνες μια διαφορετική οπτική γωνία που μόνο τα drone μπορούν να επιτύχουν αποθανατίζοντας μοναδικές στιγμές. Ακολουθώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, και έχοντας όλες τις απαραίτητες άδειες χρήσης είναι σε θέση να χειριστεί τα drone κάτω από όλες τις επιτρεπόμενες συνθήκες.