Στόχος μας η πραγματοποίηση του ονείρου σας, με κίνητρο την αποτύπωση του  στον φακό μας.

“Μοιραζόμαστε το κοινό μας πάθος για την τέχνη της στατικής και κινούμενης εικόνας. Αγαπάμε την δουλειά μας και θέλουμε να την εξελίσσουμε συνεχώς ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών μας.Για εμάς η φωτογραφία το video και το design δεν είναι απλά ένα επάγγελμα αλλά τρόπος ζωής και έκφρασης. ”

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΚΕΛΑΙΔΗ


PHOTOGRAPHER

Μέσα από την οικογενειακή παράδοση, αναδείχτηκε μια καινούργια ματιά στην αισθητική και την άποψη στην εικόνα. Από πατέρα και μητέρα φωτογράφους, σε πολύ μικρή ηλικία εντρύφησε και ένοιωσε την αισθητική των πραγμάτων, μέσα από την σύνθεση και την δημιουργία της φωτογραφίας. Με σπουδές στην Αθήνα, στον χώρο της φωτογραφίας και του σχεδιασμού, με επιμορφωτικά σεμινάρια και πολύ διάθεση και μεράκι. Με ενεργή δράση στην καλλιτεχνική φωτογραφία, τα αποτελέσματα, οι κριτικές και ο ενθουσιασμός των ανθρώπων που συνεργάζεται, προκαλούν ακόμα περισσότερο την διάθεση της για δημιουργία. Σε έναν κόσμο, που η δύναμη της εικόνας και η αισθητική των πραγμάτων, μας προκαλούν να αναζητούμε διαρκώς να «φυλακίσουμε» με τον φακό μας την τέλεια στιγμή, η ματιά της παίρνει την στιγμή και την μεταμορφώνει σε τέλεια!


ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΕΛΑΙΔΗΣ


VIDEOGRAPHER

Έχοντας ολοκληρώσει της σπουδές του ως Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, συνεχίζει σπουδάζοντας οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Όμως τον κέρδισε το πάθος του για την βιντεογραφία και την επεξεργασία του βίντεο.

Από πολύ μικρός ακολουθεί πιστά και εκείνος τα βήματα των γονιών του. Πάρα την μικρή πορεία του έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της στην επεξεργασία και το montage, εμπνευσμένος από τους μεγάλους καλλιτέχνες του χώρου.

Εξελίσσεται καταφέρνοντας να αποδώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα από τις στιγμές των πρωταγωνιστών, επιθυμώντας να αποδημήσει την συνηθισμένη εικόνα του βίντεο κατορθώνει να την αναδομήσει σε μια κινηματογραφική ταινία.

Εκφράζοντας όλα τα συναισθήματα μέσα από μια κινούμενη εικόνα, διότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, πόσο μάλλον μια κινούμενη.


ΠΑΡΗΣ ΚΑΜΙΤΣΟΣ


Χειριστή UAV (ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ DRONE) / VIDEOGRAPHER

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τον εναέριο μοντελισμό. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πολυετή πείρα στον χειρισμό τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων και ειδικότερα ελικοπτέρων. Επίσης, αρκετά νωρίς έδειξε και την κλήση του στο βίντεο.

Όταν λοιπόν η εξέλιξη της τεχνολογίας έφερε στο προσκήνιο τα ΣΜΗΕΑ ή αλλιώς γνωστά ως drone τα οποία συνδύαζαν τις δύο αγάπες του δηλαδή τον εναέριο μοντελισμό και την βιντεοσκόπηση, ήταν αναμενόμενο να ασχοληθεί και να διαπρέψει.

Ο χειρισμός των drone άνοιξε τους ορίζοντες για εικόνες μια διαφορετική οπτική γωνία που μόνο τα drone μπορούν να επιτύχουν αποθανατίζοντας μοναδικές στιγμές.

Ακολουθώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, και έχοντας όλες τις απαραίτητες άδειες χρήσης είναι σε θέση να χειριστεί τα drone κάτω από όλες τις επιτρεπόμενες συνθήκες.


Επικοινωνήστε μαζί μας, να δημιουργήσουμε μαζί τις δίκες σας αναμνήσεις

Επικοινωνία