Η έμπειρη δημιουργική μας ομάδα βρίσκεται δίπλα σας, γνωρίζοντας άρτια τη σημασία της οπτικής απόδοσης των ευτυχέστερων και ανέμελων στιγμών της ζωής σας.

Η συγκεκριμένη ικανότητα, σε συνδυασμό με την εσωτερική μας ανάγκη για την επίτευξη του βέλτιστου οπτικά αποτελέσματος, δημιουργεί μια σχέση εμπιστοσύνης με το ζευγάρι και αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία μας για την τέχνη της εικόνας.

Στόχος μας, η φωτογραφική και κινηματογραφική αποτύπωση της ευτυχίας σας με φαντασία, δημιουργική επιμέλεια και προπάντων επαγγελματισμό. Αντιμετωπίζουμε το κάθε ζευγάρι με την ίδια ξεχωριστή φροντίδα και αναπτύσσουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και εμάς.

Μία επικοινωνία που θα επιφέρει την επιτυχή έκβαση της επιθυμίας σας. Το οπτικό αποτέλεσμα το δημιουργούμε μαζί. Εσείς αναλαμβάνετε το σενάριο και εμείς τη σκηνοθεσία του.

Η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια από την πλευρά μας, θα σας οδηγήσει στο να βιώσετε μία ονειρική εμπειρία και θα προκαλέσει ζωντανά και αξέχαστα συναισθήματα που θα αναπολείτε σε όλη σας τη ζωή.

KASSANDRA KELAIDI PHOTOGRAPHER

Η Κασσάνδρα Κελαϊδή γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από την Άνδρο και την Κρήτη. Μέσα από την οικογενειακή παράδοση, αναδείχτηκε μια καινούργια ματιά στην αισθητική και την άποψη στην εικόνα. Σε πολύ μικρή ηλικία εντρύφησε και ένοιωσε την αισθητική των πραγμάτων, μέσα από την σύνθεση και την δημιουργία της φωτογραφίας.

Με σπουδές στην Αθήνα, στον χώρο της φωτογραφίας και του σχεδιασμού, με επιμορφωτικά σεμινάρια, βραβεία και 10 έτη πλέον, εμπειρία στον χώρο της φωτογραφίας και της κινηματογράφησης.

Στόχος της, η φωτογραφική αποτύπωση της ευτυχίας σας με φαντασία, δημιουργική επιμέλεια και προπάντων επαγγελματισμό. Εσείς αναλαμβάνετε το σενάριο και εκείνη την σκηνοθεσία του. Η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια από πλευράς της, θα σας οδηγήσει στο να βιώσετε μια ονειρική εμπειρία και θα προκαλέσει ζωντανά και αξέχαστα συναισθήματα που θα αναπολείτε σε όλη σας την ζωή.

Με εικόνες Γάμου απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Wedding Destination Photography .

Κάθε τοπίο είναι μοναδικό και εμείς είμαστε εδώ να σχεδιάσουμε μαζί τον δικό σας προορισμό!!


MICHAEL KELAIDIS PHOTOGRAPHER & VIDEOGRAPHER

 


PARIS KAMITSOS VIDEOGRAPHER & DRONE


STAVROS KELAIDIS VIDEOGRAPHER

Έχοντας ολοκληρώσει της σπουδές του ως Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, συνεχίζει σπουδάζοντας οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Όμως τον κέρδισε το πάθος του για την βιντεογραφία και την επεξεργασία του βίντεο.Από πολύ μικρός ακολουθεί πιστά και εκείνος τα βήματα των γονιών του. Πάρα την μικρή πορεία του έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της στην επεξεργασία και το montage, εμπνευσμένος από τους μεγάλους καλλιτέχνες του χώρου.Εξελίσσεται καταφέρνοντας να αποδώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα από τις στιγμές των πρωταγωνιστών, επιθυμώντας να αποδημήσει την συνηθισμένη εικόνα του βίντεο κατορθώνει να την αναδομήσει σε μια κινηματογραφική ταινία.Εκφράζοντας όλα τα συναισθήματα μέσα από μια κινούμενη εικόνα, διότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, πόσο μάλλον μια κινούμενη.