ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Καλώς ήρθατε


Φωτογράφιση Γάμου

Η πρώτη σελίδα του παραμυθιού, μόλις ξεκίνησε να γράφεται. Αγάπη, προσμονή, ιδέες που θα βλέπετε να ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια σας, πλάθοντας την ιδανική ημέρα. Τη δική σας ημέρα.

Στόχος μας; Να κρατήσουμε αναλλοίωτες στο χρόνο, μέσα από τον φωτογραφικό αλλά και κινηματογραφικό μας φακό, τις στιγμές, τα χαμόγελα και τους ανθρώπους. Να απαθανατίσουμε με δεξιοτεχνία την ευτυχία σας.

Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε!

Γάμος

Pre-Wedding φωτογράφιση

Οι ετοιμασίες ξεκίνησαν. Οι φωτογράφοι πιάνουν τους φακούς, εσείς φοράτε τα καλά σας και τα όνειρά σας αρχίζουν να παίρνουν μορφή. Η εμπιστοσύνη που αποκτάται με το πέρας του χρόνου προς το πρόσωπο του φωτογράφου είναι το μυστικό της επιτυχίας, αφού η εύκολη καθοδήγηση και οι πρωτότυπες ιδέες θα είναι εκείνες που θα τελειοποιήσουν το αποτέλεσμα. Τα kliks για το βιβλίο ευχών, τις ευχαριστήριες κάρτες, τον καμβά του Welcome, και το folder προς τους γονείς, θα είναι η κύρια πηγή έμπνευσης και ο σκοπός των συγκεκριμένης φωτογράφισης.

Video clip γάμου

Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι θα γίνετε πρωταγωνιστές της δικής σας ταινίας; Αν όχι, τότε ήρθε η στιγμή. Ένα ειδυλλιακό background, θα είναι ο τέλειος καμβάς για τα πλάνα που επρόκειτο να βιντεοσκοπηθούν. Όμορφα ρούχα, στοργικές εκφράσεις και φυσικά οι σκηνοθετικές παρατηρήσεις του φωτογράφου θα δώσουν την ευκαιρία σε εσάς και αλλά και τους καλεσμένους σας να απολαύσουν ένα πρωτότυπο και συγκινητικό θέαμα. Μία ταινία αγάπης, που θα γυριστεί την ίδια ημέρα με τη φωτογράφιση για το βιβλίο ευχών, τις ευχαριστήριες κάρτες, τον καμβά του Welcome και το folder.

Η Προετοιμασία

Η πριγκίπισσα

Αν μη τι άλλο, αυτός ο τίτλος είναι δικαιωματικά δικός σας. Η λάμψη και η ανυπομονησία σας, ο ενθουσιασμός για τις στιγμές που θα επακολουθήσουν, σμιλεύουν ένα μοναδικό χαμόγελο στο πρόσωπό σας, το οποίο εμείς θα είμαστε εκεί για να αιχμαλωτίσουμε στο φακό, δημιουργώντας έναν θησαυρό αναμνήσεων. Οι ετοιμασίες προτού τη μεγάλη στιγμή, το ντύσιμο, το μακιγιάζ, οι καλεσμένοι και η χαρά που επικρατεί στο σπίτι θα καλυφθούν φωτογραφικά και κινηματογραφικά, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Ένας Gentleman

Ο κύριος της βραδιάς έτοιμος να καταπλήξει, να ενθουσιάσει και να γοητεύσει τη μοναδική της καρδιάς του. Εμείς, ως θεατές της ετοιμασίας με φίλους και συγγενείς, κάνουμε το παρόν, φωτογραφικά και κινηματογραφικά, μία αξιοζήλευτη ανάμνηση. Ολόκληρη η διαδικασία, τα γέλια, οι χαρές, το ντύσιμο και ο καλλωπισμός σας θα γίνει μέρος των albums και των videos που θα έχουμε δημιουργήσει για εσάς.

Κινηματογράφηση με drone

Και το παραμύθι συνεχίζετε από ψηλά. Εναέριες λήψεις, από την αρχή της διαδικασίας μέχρι το τέλος της βραδιάς, θα προσδώσουν μία διαφορετική και πρωτότυπη πινελιά στις μέχρι τώρα ιδέες σας για το πώς θα είναι ή και πρέπει να είναι η διαδικασία του γάμου. Εικόνες κομψά σκηνοθετημένες με τη βοήθεια της ομάδας μας, θα σε ταξιδεύουν για χρόνια πολλά στην ημέρα εκείνη. Τα χρώματα, οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, οι στιγμές, η νύφη και ο γαμπρός, θα είναι όλα εκεί, ώστε να τα θυμάστε για πάντα.

Η τελετή

Η τελετή (Φωτογράφιση – Κινηματογράφηση)

Ο χώρος της τελετής στολισμένος ολόγυρα με κομψά λουλούδια, χρώματα από τις μπομπονιέρες και μυρωδιές από τα αρώματα που κατακλύζουν το χώρο, προδιαθέτουν τον καλεσμένο για τη «γιορτή» που επρόκειτο να ακολουθήσει. Κινηματογραφικά και φωτογραφικά, θα απαθανατίσουμε την πιο ξεχωριστή εμπειρία, με τον πιο όμορφο τρόπο μα φυσικά και τον πιο διακριτικό, ώστε να απολαύσετε κάθε σας στιγμή ολοκληρωμένα και ανενόχλητα. Εσείς, φίλοι και συγγενείς, όλοι μαζί πρωταγωνιστές στις αναμνήσεις που δημιουργούμε για εσάς.

Φωτογράφιση & Κινηματογράφηση μετά την τελετή

Η τελετή ολοκληρώθηκε, ο χαιρετισμός των καλεσμένων, σε συνδυασμό με τη βιντεοσκόπηση αυτού, παρομοίως. Οι φωτογραφίες όμως, δεν τελειώνουν ποτέ. Η εκκλησία ή ένα σημείο της επιλογής σας κοντά στο ναό, θα γίνει το φόντο των λήψεων που θα πραγματοποιηθούν για χάριν εσάς αλλά και των πολύ κοντινών σας προσώπων. Η γαλήνη εκείνων των στιγμών, ύστερα από την απομάκρυνση της έντασης, θα αποτυπωθούν στα πρόσωπά σας, ζωγραφίζοντας το πορτρέτο όμορφων συναισθημάτων. Η καθοδήγηση από μεριά μας, θα σμιλέψει το άρτιο αποτέλεσμα που θα λάβετε στα χέρια σας στο τέλος όλων των διαδικασιών.

Η Δεξίωση

Βιβλίο Ευχών

Μία καλή εισαγωγή, ένα ζεστό καλωσόρισμα στους ανθρώπους που σας τίμησαν με την παρουσία τους, θα είναι η ύπαρξη ενός βιβλίου, αρχικά στο τραπέζι των ευχών στην είσοδο του χώρου και έπειτα από τραπέζι σε τραπέζι, όπου επιμελούμεθα εμείς προσωπικά, με υπέροχες φωτογραφίες του ζευγαριού, οι οποίες θα έχουν τραβηχτεί λίγες ημέρες νωρίτερα, ώστε να κοσμήσουν τις σελίδες. Στο εσωτερικό αυτού, οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να γράψουν τις ευχές τους δημιουργώντας μία ιστορία αγάπης αποκλειστικά και μόνο για εσάς.

Ευχαριστήριες κάρτες

Η χαρά σας, για την παρουσία όλων αυτών των ανθρώπων την ημέρα του γάμου σας είναι απεριόριστη, και αυτή είναι η έμπρακτη απόδειξη του «ευχαριστώ» που θέλετε να τους πείτε. Μια ευχαριστήρια κάρτα με φωτογραφία σας, ώστε να έχει ο κάθε καλεσμένος τη δική του μοναδική αφιέρωση, θα είναι τοποθετημένη στο τραπέζι, με σκοπό να την κρατήσει και μετά το πέρας της δεξίωσης. Οι καινοτόμες ιδέες άλλωστε, είναι και αυτές που θα κάνουν το γάμο σας να ξεχωρίσει.

Video Clip

Είναι η στιγμή να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε. Είναι η ευκαιρία σας, να ζωντανέψετε τα ρομαντικά αισθήματα των καλεσμένων σας και να τους ταξιδέψετε σε έναν έντονο και συγκινητικό κόσμο φτιαγμένο από εσάς. Είτε λίγα λεπτά πριν εισαχθείτε στο χώρο, κάνοντας μία άρτια είσοδο, είτε λίγο πριν την κοπή της τούρτας, προκαλώντας τα βλέμματα όλων, θα είναι το κατάλληλο χρονικό σημείο μες τη βραδιά, για την αναπαραγωγή του video. Έπειτα από το όμορφο φινάλε, η μουσική σας επιλογή σε συνεννόηση με τον Dj, θα είναι το εναρκτήριο έναυσμα της βραδιάς.

Είσοδος στη δεξίωση

Η είσοδος στο χώρο της δεξίωσης κατακλύστηκε από μία βροχή χειροκροτημάτων. Τώρα, ήρθε η στιγμή της χαλάρωσης και φυσικά της απόλαυσης ενός γεύματος που είτε σερβίρετε κατευθείαν στο τραπέζι, είτε παραλαμβάνετε από τον μπουφέ. Ύστερα από το πέρας 30 περίπου λεπτών, οι κινηματογραφικοί και φωτογραφικοί φακοί πιάνουν και πάλι φωτιά, αφού ακολουθεί ο χαιρετισμός των καλεσμένων. Χαμόγελα αποτιμώμενα σε φωτογραφίες και βίντεο, στιγμές με τα αγαπημένα σας άτομα από τραπέζι σε τραπέζι, θα γίνουν πραγματικότητα από τα μαγικά χέρια των φωτογράφων μας και αναμφίβολα η συνέχεια.. έπεται μαγική.

Wedding Folder
Φωτογράφιση Γάμου
Φωτογράφιση Γάμου

Folder για τους γονείς

Η πιο συγκινητική στιγμή για τους ανθρώπους εκείνους που ήταν, είναι και θα είναι για πάντα στο πλευρό σας, μόλις έφτασε. Ένα folder το οποίο θα έχει φτιαχτεί με αγάπη και μεράκι από εσάς προς τους 2 σημαντικότερους παράγοντες στην πορεία της ζωής σας, τους γονείς. Όμορφες εικόνες για ανάμνηση, δύο γλυκά λόγια και ένα τεράστιο ευχαριστώ θα είναι το δικό σας δώρο, όπου θα δώσετε κάποια χρονική στιγμή της δεξίωσης στους γονείς, για όλα αυτά που σας προσέφεραν στο πέρας των χρόνων.

Τούρτα & Χορός

Και ενώ η κοπή της τούρτας ολοκληρώνετε, τότε ξαφνικά τα φώτα αρχίζουν να χαμηλώνουν. Εσείς, σε πρώτο πλάνο πλέον, παίρνετε θέσεις και σε 3,2,1.. η μουσική απλώνεται από άκρη σε άκρη. Τώρα είναι η δική σας στιγμή. Ο χορός που ονειρευόσασταν να χορέψετε αγκαλιά με τον άνθρωπό σας, οι κινήσεις που είχατε στο μυαλό σας αρχίζουν να παίρνουν μορφή και η σκυτάλη σιγά σιγά, περνά στα χέρια των καλεσμένων. Είναι άραγε έτοιμοι για αυτό που θα ακολουθήσει;

And the party.. is now!

Πιάστε το χέρι ενός του άλλου, κάντε το σωστό νόημα στον Dj του πάρτι, χαμογελάστε στους καλεσμένους σας και ξεκινήστε το χορό. Μικροί – μεγάλοι θα γεμίσουν τη σκηνή με χορευτικές φιγούρες, τραγούδια και μουσικές δημιουργώντας όλοι μαζί ένα γλέντι που θα κρατήσει σε φίλους και συγγενείς αμείωτη τη ζωντάνια και την ενέργειά τους. Και μην ανησυχείτε αν θα ξεχάσετε κάτι μέχρι το τέλος της βραδιάς. Εμείς θα έχουμε φροντίσει να απαθανατίσουμε κάθε λεπτό, ώστε να υπάρχει αιώνια στη μνήμη σας.

Φωτογράφιση Next Day

Η “Next Day” φωτογράφιση & κινηματογράφηση

Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό, τότε σκεφτείτε μία όμορφη μέρα με το άλλο σας μισό, ένα σημείο πάνω στον χάρτη όπου θα επιθυμούσατε να βρίσκεστε, και φορώντας το πιο λαμπερό σας χαμόγελο, εμείς θα σας συνοδεύσουμε στην πιο όμορφη φωτογράφιση της ζωής σας. Όντας ξεκούραστοι πλέον και ήρεμοι από τις αγωνίες του γάμου, σας δίνουμε την δυνατότητα να απολαύσετε μία καλλιτεχνική φωτογράφιση εντός ή και εκτός αττικής, συνδυάζοντας την απόλαυση με την τέχνη.

Honey Moon

Εμείς όμως δεν τελειώσαμε εδώ! Το πρώτο σας ταξίδι ως νεόνυμφοι. Οι πρώτες σας εμπειρίες, οι στιγμές, οι βόλτες σας, ο έρωτάς σας. Όλα είναι τόσο όμορφα πρωτόγνωρα γύρω σας, όπου θα θέλατε να ξυπνάτε κάθε πρωί και να ζείτε ξανά από την αρχή εκείνες τις ημέρες. Οι φωτογραφίες όμως, αυτά τα στιγμιαία κλικ, μπορούν να κρατήσουν τις σκέψεις σας εκεί όπου εσείς επιθυμείτε. Εμείς, συλλέγοντας κάθε φωτογραφία που μας έχεις εμπιστευτεί, θα δημιουργήσουμε ένα γραφιστικό album, βγαλμένο από τον δικό σας, ξεχωριστό κόσμο. Ώστε να μπορείτε να ξαναζείτε κάθε στιγμή, όποτε εσείς το θελήσετε.

 
PRE WEDDING photography
Wedding Albums